duminică, 12 septembrie 2010

Magic Fashion in pictorial

Prezent pe piaţa românească din 1990, brand-ul Inedit, a propus sătmărenilor un eveniment cu triplă însemnătate: 20 de ani de existenţă, lansarea colecţiei de toamnă - iarnă şi prezenţa artistei Paula Seling, imaginea brandului din 2009, împreună cu soţul său, Radu Bucura.

Evenimentul a debutat cu un moment muzical în care Paula a interpretat-o pe Tina Turner. Pe urmă, organizatorii au prezentat câteva dintre piesele vestimentare propuse pentru concursul Eurovision, apariţia finală aparţinându-i artistei băimărence, care a apărut îmbrăcată în vestimentaţia Inedit, cea cu care a urcat şi pe scenă în finala concursului de la Oslo.

Momentele artistice de dans au fost prezentate de elevi ai Liceului de Artă „Aurel Popp” şi ai Şcolii de Arte sub îndrumarea profesoarei Gabriela Tănase.

Pe scena Teatrului de Nord Satu Mare a urcat şi managerul Sorina Tulan, care vizibil emoţionată, a prezentat istoria brandului de confecţii, de la primele piese vestimentare propuse în 1990 şi până în prezent. Startul afacerii a fost dat de trei femei întreprinzătoare, iar pe parcursul acestor ani, unii au ieşit din afacere, iar alţii au intrat, astfel că astăzi firma este condusă de Sorina Tulan, soţul George Tulan şi sora Liliana Lupaşcu.

„O afacere este ca un copil al tău. Cu cât creşte cu atât lucrurile devin mai complicate. Mi-am dorit încă de la început, cu 20 de ani în urmă, ca Inedit, prin colecţiile create să vorbească despre sentimente, în care să regăsiţi, dragi prieteni, colecţionari sau simpli pasageri prin magazinele brandului. La ceas aniversar vă invit să redescoperim împreună, prin modă, misterul şi emoţia dragostei fără vârstă. Vă mulţumesc fiecăruia dintre dumneavoastră, cei implicaţi ca magia să funcţioneze”, a scris Sorina Tulan, într-o scrisoare adresată fiecărui spectator din sală.

Ştiind că targetul colecţiilor Inedit este femeia de afaceri, piesele prezentate în acest spectacol, au păstrat aceeaşi linie, îmbinând cu măiestrie culorile şi texturile.

Una dintre cele mai bune cântăreţe din ţară, Paula Seling, a demonstrat că pentru a oferi un spectacol adevărat nu ai nevoie de prea multe artificii, în detrimentul actului artistic. Folosindu-se de un singur instrument muzical, Paula a reuşit să încânte auditorii sătmăreni, cu piese de pe vechile albume, dar şi câteva dintre piesele compuse pentru noul album, realizat împreună cu Ovidiu Cernăuţeanu, cel cu care a participat în duet la concursul Eurovision.

Magia spectacolului a fost oferită de iluzionistul din Ungaria Mate Rakonczai, care a încântat publicul cu momentele de prestidigitaţie.

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu