duminică, 28 martie 2010

INEDIT YOUNG FASHION

Dacã esti clasa a XII-a si vrei o vestimentatie de sfârsit de an, INEDIT îti oferã o solutie posibilã.
Vino împreunã cu colegii tãi la sediul firmei din Satu Mare, str. VÂNÃTORILOR nr.11, pentru a stabili un model si pentru a discuta despre tesãturi si comenzi.
Echipa noastra de designeri, tehnologi si croitori vin in sprijinul ideilor tale pentru a te pune in valoare in cea mai importanta perioada a adolescentei tale. Experienta noastra se bazeaza pe o colaborare de peste 3 ani cu licee din oras si zonele limitrofe in proiecte similare, fapt care ne-a demonstrat cat de important este look-ul total in aceasta etapa a vietii.

Puneti imaginatia în valoare! Noi venim cu mâna de lucru si cu preturi pe placul tuturor.

Cu noi te pregãtesti de petrecere!

Informatii suplimentare:
office.inedit@gmail.com
sau
0755.046.813

Iar pentru seara de banchet te asteptãm în magazinele noastre cu o colectie special creatã pentru tine:
NDT by INEDIT.

Un comentariu:

  1. Felicitari pentru magazinul dumneavoastra.Pentru marfurile frumoase pe care le aveti, dar daca ati mai scadea pretul si/sau ati accepta plata in rate lunare cred ca ati avea mai multe vanzari.Este parerea mea.Eu am cumparat cateva costumase del magazinul din Oradea (Crisul), cu sprijinul angajatei dumneavoastra Antal Erica, care a stiut cum sa ma convinga sa cumpar lucruri, prezentandu-mi tot felul de modele care stateau bine pe mine.Va felicit pentru acest angajat al dumneavoastra.Conteaza mult sa sti sa-ti alegi salariatii potrivitii.

    RăspundețiȘtergere