marți, 23 octombrie 2007

"Gaitele" - Teatrul de Nord Satu Mare

Duminica 21 octombrie, a avut loc premiera piesei "Gaitele" de M. Kiritescu, in regia lui Andrei Mihalache, costumele fiind semnate "Inedit". Intreaga seara a purtat marca "Inedit", de la expozitia de costume de gala din foaierul teatrului, pana la prezentarea colectiei toamna/iarna "GUERRIERE", eveniment realizat in colaborare cu agentia "Gaby's Models", machiaj Gabriela Antal, trecand prin costumele elegante purtate cu aplomb de catre actori.

Expozitia de costume de gala din Foaierul Teatrului


GUERRIERRE by Inedit



Un comentariu:

  1. Buna ziua...seara "gaitele". O seara pe care nu o voi uita curand. O seara cat se poate de obisnuita si intrata in rutina. O piesa de teatru si...ceva s-a schimbat. Totul capata o noua turnura. O prezentare de moda in actul II. Interesant, dar totul de-abia acum incepe. Muzica precede intrarea manechinilor pe scena...Eleganta, bun gust...totul sub acelasi nume "INEDIT". Liniile costumelor se cambreaza pe corpul manechinilor dand impresia ca totul se contopeste. Eleganta si "inedit" interesanta combinatie...Chiar si pentru ochiul unui necunoscator diferenta intre creatiile designerilor dvs si creatile celorlalte case de moda din Satu Mare este cat se poate de evidenta. Esential este ca aici, si cred ca si in imprejurimi nu aveti concurenta :)
    Felicitarile mele designerilor care stiu sa intrepatrunda atat de bine stilul lor incat sa scoata o colectie atat de reusita. Felicitarile mele si dvs, doamna manager care ati stiut sa imbinati asa de bine inventivitatea si eleganta. Tineti-o tot asa si sigur veti face din "INEDIT" un nume cunoscut :)

    RăspundețiȘtergere